Zon-op-dakproject

De Coöperatie Waardstroom is bezig met het realiseren van het eerste project: zonnestroom van een staldak in Vlist. Op het ogenblik zijn we bezig om alle contracten die hiervoor nodig zijn af te sluiten. Wil je op de hoogte blijven van de vorderingen, meld je dan via ons contactformulier.

Je kan deelnemen aan het project door te investeren in zonnepanelen. Elk paneel kost €310. Voor dit bedrag krijg je 15 jaar lang korting op je stroom, wat een verwacht rendement van 7% per jaar oplevert.

Eén paneel levert naar verwachting gemiddeld 266 kWh per jaar op. Om optimaal gebruik te maken van de korting, raden we je aan om voor ongeveer 80% van je huidige jaarverbruik in te schrijven. Je kan ook voor een kleiner percentage inschrijven, als het maar overeenkomt met een geheel aantal panelen is.

Ons eerste project wordt een “postcoderoosproject“. Dat betekent dat je korting krijgt op je energiebelasting. Deelnemen is dus ook financieel gunstig! Op het kaartje hieronder zie je welke postcodegebieden mee doen aan het eerste project. Woon je in een naburige postcode? Meld je dan voor de wachtlijst van het volgende project!

Ons tweede project zit al in de planning. Hiervoor zal een iets ander postcodegebied gelden:

Het zon-op-dakproject wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Zuid-Holland en de gemeente Krimpenerwaard.

Provincie Zuid-Holland
Gemeente Krimpenerwaard